Bert Beukema Makelaardij

Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord
Tel: 0591-555585
info@bertbeukemamakelaardij.nl
Onyxdreef, 7828 Emmen Koopsom € 77.500,- v.o.n.
Onyxdreef in Emmen 7828

Omschrijving

Royale BOUWKAVEL (nr. 3) voor een 2/1-kapwoning van maarliefst ca. 380 m2 op vrije hoek gelegen. Een buitenkans!

Op fantastische locatie in de Emmer woonwijk Parc Sandur gelegen bouwkavel bestemd voor de bouw van een 2/1-KAPWONING

De kavel kent een werkelijk schitterende ligging, met aan de voorzijde vrij uitzicht. De geliefde woonwijk Parc Sandur is gelegen aan de recreatiewaterplas "de Grote Rietplas". De wijk zelf heeft is voorzien van een zgn. "Parc Plaza" met een supermarkt, restaurantjes en andere horecavoorzieningen, een subtropisch zwembad, tennisbanen en andere sportvoorzieningen. Aan de rand van de wijk bevindt zich een golfbaan en een manege. Het onlangs geheel vernieuwde centrum van Emmen met het nieuwe Raadhuisplein, het nieuwe Atlastheater, het "belevenispark Wildlands" en een zeer uitgebreid winkelbestand (deels overdekt) ligt eveneens op geringe afstand. Emmen kent bovendien tal van mogelijkheden op het gebied van voortgezet en hoger onderwijs.

Het betreft hier een bouwkavel die deel uitmaakt van in totaal 6 bouwkavels (zie overzichtstekening).

De koopsom is exclusief BTW en vrij op naam. Er bestaat geen verplichting tot bouwen met een bepaalde aannemer. Die keuze laten we graag aan u zelf over.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de kavel inclusief woonhuis aan te kopen. In dat geval brengen u graag in contact met de aannemer

De oppervlakte van deze kavel (kabelnummer 3 in bijgevoegd overzicht) bedraagt ca. 380 m2. De exacte oppervlakte volgt na kadastrale inmeting.

KORTOM, EEN PERFECTE BOUWKAVEL OP EEN SUPER LOCATIE!!

NB. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring kavelverdeling door de gemeente Emmen.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 77.500,- vrij op naam Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 380 m² Kadasteroppervlakte 380 m² Kadastrale gegevens Gemeente Emmen Sectie Y Perceelnummer 1033 Oppervlakte 380 m² Eigendomssituatie Volle eigendom