Mijn favorieten

Aankoop

Speciale aandacht verdient de term aankoopbegeleiding

Volgens het Burgerlijk Wetboek heeft namelijk niet alleen de verkoper van een onroerende zaak een meldingsplicht, maar heeft een aspirant koper van een onroerende zaak ook een uitvoerige onderzoeksplicht. Dit houdt in dat u tijdens een bezichtiging de woning grondig dient te inspecteren. De kans is echter groot dat u daarbij essentiële punten over het hoofd ziet. Ook de eventuele onderhandeling, vereist een specifieke aanpak.

Om te voorkomen dat u als aspirant koper essentiële zaken over het hoofd ziet en op basis van onvolledige informatie en kennis van zaken de onderhandelingsfase in gaat , bieden wij onze diensten als “aankoopmakelaar” aan.

ACTIETARIEF: Op basis van “no cure – no pay”, begeleiden wij u volledig bij de mogelijke aankoop van een onroerende zaak. Wij hanteren daarbij een vast tarief van slechts € 1.500,-- incl. BTW.

Dit houdt o.a. in dat wij:

Tijdens een bezichtiging met u meegaan om zelf de woning te kunnen beoordelen;
Bestemmingsplaninformatie en milieuinformatie achterhalen;

Kadastrake recherche uitvoeren om te zien hoe het staat met erfgrenzen, erfdienstbaarheden etc.;
Desgewenst­een hypotheekberekening voor u laten maken door één van ervaren Erkende Hypotheekadvisuers waar wij mee samenwerken­(zie HYPOTHEKEN);
Na overleg met u op deskundige wijze in onderhandeling treden met de verkopende partij;
Na het bereiken van een akkoord over prijs en voorwaarden het koopcontract voor u controleren en samen met
helemaal doornemen, voordat u tot ondertekening over gaat;
De benodigde bescheiden bij de notaris deponeren;
Op de dag van notariële levering, samen met u nog een laatste inspectie van de woning uitvoeren, om te zien of alles is zoals afgesproken;
samen met u naar de notaris gaan en pas afscheid van u nemen als bij de notaris alle handtekeningen zijn gezet en de zaak naar tevredenheid is afgerond.

Voor deze deskundige “totale begeleiding” , brengen wij u een uiterst gering bedrag aan kosten in rekening. Voor alle duidelijkheid: Geen resultaat…….., dan ook geen kosten!

DEZE DESKUNDIGE BEGELEIDING SCHEELT U TIJD EN GELD.......

Meer info

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring