Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Ons kantoor werkt samen met enkele zeer bedreven Erkende Hypotheekadviseurs die door hun uitstekende contacten met nagenoeg alle erkende geldverstrekkende instellingen, en het feit dat zij volstrekt onafhankelijk opereren, in staat zijn om voor iedereen een "op maat gesneden" hypotheekadvies samen te stellen. Belangrijk daarbij is dat U als klant altijd centraal staat.

Na een vrijblijvend gesprek met één van deze adviseurs (kan ook 's avonds en in het weekend) , waarbij uw financiële positie en financiële mogelijkheden op een heldere manier in beeld worden gebracht, ontvangt u een hypotheekadvies dat geheel op uw situatie is afgestemd en dus bij u past.
Hoewel deze adviseurs in staat zijn zeer scherpe en concurerende rentetarieven aan te bieden, maakt het rentepercentage slechts een deel uit van een aatal belangrijke aspecten die samen een totaaladvies vormen.
Naast de rente zijn namelijk de voorwaarden en condities waaronder een hypotheek wordt verstrekt erg belangrijk, zoals bijvoorbeeld:
- kan ik mijn hypotheek "meenemen"" naar een andere woning;
- mag ik, als ik dat zou willen, boetevrij extra aflossen, etc. etc..
Ook het veelal aan de hypotheek gekoppelde verzekeringsprodukt bepaalt voor een deel uw maandlasten en uiteraard uw risico's, zoals:
- wat gebeurt er met de maandlasten wanneer u of uw partner onverhoopt vroegtijdig komt te overlijden;
- wat gebeurt er met uw maandlasten als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt, etc. etc.

Laat u daarom goed voorlichten door een onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur die door verplichte bijscholing continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en bijbehorende verzekeringsprodukten en fiscaliteiten.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Meer info
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring