Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Ons kantoor werkt samen met enkele zeer bedreven Erkend Hypotheekadviseurs die door hun uitstekende contacten met nagenoeg alle erkende geldverstrekkende instellingen, en het feit dat zij volstrekt onafhankelijk opereren, in staat zijn om voor iedereen een op maat gesneden hypotheekadvies te produceren. Belangrijk daarbij is, dat U als klant centraal staat.
Na een vrijblijvende gesprek met één van deze adviseurs, waarbij uw financiële positie en financiële mogelijkheden op een heldere manier in beeld worden gebracht, ontvangt u een "op maat gesneden" hypotheekadvies.
Hoewel deze adviseurs in staat zijn zeer scherpe rentetarieven aan te bieden, maakt het rentepercentage slechts deel uit van een aantal belangrijke aspecten, die samen een totaaladvies vormen.
Naast de rente zijn bijvoorbeeld de voorwaarden en condities waaronder de hypotheek wordt verstrekt erg belangrijk. Ook het veelal aan de hypotheek gekoppelde verzekeringsprodukt bepaalt voor een deel uw maandasten en uiteraard uw risico’s.
Wat gebeurt er met uw maandlasten wanneer uw partner komt te overlijden………?
Wat gebeurt er met uw maandlasten als u arbeidsongeschikt raakt………?

Laat u daarom goed voorlichten door een onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur die door verplichte bijscholing continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en bijbehorende fiscaliteiten.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Meer info
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring