Taxatie Veenoord en omstreken


Jouw taxateur in Veenoord en omstreken

Taxaties in het kort

Waarom een taxatie?
Lees hier waarom je een taxatie nodig hebt of waarom het handig is. Elke situatie heeft zijn eigen reden, daarom denken we graag met jou mee.
Gevalideerde taxatie
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar bepaalt wel wat voor hypotheek of lening jij kunt krijgen. Dus op termijn zeker waard.
Bouwkundige achtergrond
Met onze bouwkundige achtergrond zijn wij ijzersterk in het opmaken van gevalideerde taxaties.

Taxatie Veenoord

Heb jij een taxatie nodig voor je nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? Bert Beukema Makelaardij in Veenoord levert snel een vakkundig en gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Gevalideerd wil overigens zeggen dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) gekeurd wordt. Dit is een vereiste bij een NHG-hypotheek.

Andere redenen om een taxatierapport aan te vragen kunnen zijn:

  • je wilt een nieuwe beoordeling cq. bezwaar tegen woz-beschikking
  • je hebt een financiering nodig voor een verbouwing
  • je wilt een waardebepaling in verband met scheiding en deling
  • er is een geschil en de rechtbank eist een taxatie
  • je wilt de eventuele overwaarde van de eigen woning gaan gebruiken.

Aanvragen

Direct een taxatierapport aanvragen?

Ben je er al over uit waarom je een taxatierapport wilt? Laat in een paar simpele stappen jouw gegevens achter en er wordt spoedig contact met je opgenomen. Zo snel kan het gaan.

Dit vinden onze klanten

9.5 Anoniem Norbruislaan 3 A 30 nov. 2023

Makelaar is zeer goed op de hoogte van de lokale markt. Geeft goed advies en komt afspraken na. Fijne makelaar die altijd tijd voor je maakt.

10 Mevr. Vorsteveld Van Goghstraat 21 30 nov. 2023

Prima boven verwachting Bert is deskundig en professioneel Heeft een goed verhaal bij het te verkopen object en de foto's van het te verkopen object zijn super weer gegeven

10 Mevr. Grosman Van Echtenskanaal NZ 527 08 nov. 2023

Bert is vriendelijk, zakelijk, professioneel en heeft goede marktkennis. Reageert altijd en geeft snel terugkoppeling. En dat is zeker niet bij elke makelaar zo. Heeft diverse keren een huis voor ons...

10 Dhr. Johan Geerlings Daglicht 10 08 nov. 2023

De begeleiding was top. Alles volgens afspraak en de verwachte verkoopprijs was ook de uiteindelijke verkoopprijs.

10 Marissa Ds 22 okt. 2023

Goede makelaar,een huis voor ons getaxeerd. Goed bereikbaar.

8.3 Anoniem Boekweitveld 12 21 okt. 2023

Bert Beukema heeft ons uitstekend begeleid en alle zaken met betrekking tot de verkoop van onze woning geregeld. De onderhandelingen over het verkoopbedrag zijn ook door Bert Beukema uitgevoerd met...

9.0 Mevr. de Groote Gaffel 14 14 okt. 2023

Bert is een serieuze makelaar die altijd zijn afspraken nakomt. Hij is er als je hem nodig hebt of even wilt sparren hoe bepaalde situaties aan te pakken. Eerlijk en daadkrachtig.

10 Johan ebelties Wijkstraat 100 10 okt. 2023

De makelaar geeft je een tevreden goed gevoel. Ik zou de makelaar aanbevelen bij mensen hun huis willen verkopen

10 Dhr. Wesseling Rhebruggenstraat 2 12 sep. 2023

Ook als het anders loopt dan gepland zeer flexibel. Kundig in zijn vak! No nonsense makelaar. Komt zijn afspraken na.

10 Dhr. Arjan Zevenberg Wijkstraat 20 21 aug. 2023

Bert is een zeer deskundig makelaar en kan snel handelen wanneer het moet. Alles is vlot en soepel verlopen en bevelen Bert zeer aan.

NVM Taxatie Veenoord

Ons kantoor is gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties van onroerende zaken, zoals woningen, percelen etc. en in het opmaken van officiële taxatierapporten daarvan.

Doordat wij door de rechtbank zijn beëdigd als beëdigd makelaar en taxateur, zijn ingeschreven in het register van het CRMT als Register Makelaar Taxateur en NVM-lid zijn, worden onze taxatierapporten geaccepteerd door alle erkende geldverstrekkende instellingen, overheidsinstellingen, de belastingdienst etc.

Taxaties van onroerende zaken kunnen o.a. worden uitgevoerd in verband met:

  • het aanvragen van een hypothecaire geldlening voor de aankoop van een onroerende zaak of de verbouwing daarvan;
  • het verkrijgen van inzicht in de waarde van een onroerende zaak in verband met een voorgenomen aan- of verkoopbeslissing;
  • het verkrijgen van inzicht in de waarde van een onroerende zaak in verband met een echtscheidingsprocedure;
  • een minnelijke waardering, of bindende waardevaststelling voor de belastingdienst.

Wanneer u ons inschakelt voor de taxatie van een onroerende zaak, staan wij ervoor in dat u binnen enkele dagen na het uitvoeren van de taxatie in het bezit wordt gesteld van een uitvoerig verzorgd taxatierapport.

NWWI Taxatie Veenoord

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Bert Beukema Makelaardij is aangesloten bij het NWWI

Wij taxeren woningen in Veenoord

Meteen een afspraak maken?

Bert Beukema staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt.

Snel een taxatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. Naast het aanvragen van een hypotheek, kan een gevalideerde taxatie ook nuttig zijn bij het aankopen van een huis voor het bepalen van de onderhandeling en financiering. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de waarde te bepalen voor verkoop of om de boedelverdeling vast te stellen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een taxatie?

Je bent op zoek naar een taxateur in Veenoord, maar wil niet teveel geld kwijt zijn. Een taxatie is nooit goedkoop. Wij bieden echter een vast en scherp tarief.

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top

Er komen nieuwbouw appartementen!

Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

Schrijf je in