Wij helpen jou bij de zoektocht naar jouw droomwoningDirect op de hoogte van het laatste woningaanbod?

Schrijf jezelf in voor de gratis zoekservice. Door een gratis zoekopdracht te plaatsen, word je als eerste op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod. Uiteraard alleen het aanbod dat voldoet aan jouw wensen.

Geef op het formulier aan bij de eerste stap in welke stad of dorp jouw droomwoning moet worden gevonden. Bij stap twee kun je jouw gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kun je bij stap drie je woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in. Wij gaan voor je aan de slag en kijken of we de perfecte woonmatch voor je kunnen vinden.

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Bekijk ook eens deze diensten

Een woningruil is een middel dat kan worden gehanteerd om beide partijen tevreden te stellen. Dit kan gebeuren wanneer de verkoop erg moeizaam verloopt of wanneer beide partijen een huis te koop hebben staan die aan de andere partij zijn/haar wensen voldoet.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Hypotheek advies nodig? Bij Bert Beukema Makelaardij kunt u zich laten adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Door verplichte bijscholing blijven de hypotheekadviseurs continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van hypotheken.

Meer lezen

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top

Er komen nieuwbouw appartementen!

Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

Schrijf je in