Hypotheekadvies

Ons kantoor werkt samen met enkele zeer bedreven Erkende Hypotheekadviseurs die door hun uitstekende contacten met nagenoeg alle erkende geldverstrekkende instellingen, en het feit dat zij volstrekt onafhankelijk opereren, in staat zijn om voor iedereen een "op maat gesneden" hypotheekadvies samen te stellen. Belangrijk daarbij is dat jij als klant altijd centraal staat.

Wat houdt een hypotheekadvies in?

Hoewel deze adviseurs in staat zijn zeer scherpe en concurrerende rentetarieven aan te bieden, maakt het rentepercentage slechts een deel uit van een aantal belangrijke aspecten die samen een totaaladvies vormen.

Naast de rente zijn namelijk de voorwaarden en condities waaronder een hypotheek wordt verstrekt erg belangrijk, zoals bijvoorbeeld:

  • kan ik mijn hypotheek "meenemen"" naar een andere woning;
  • mag ik, als ik dat zou willen, boetevrij extra aflossen, etc.

Ook het veelal aan de hypotheek gekoppelde verzekeringsproduct bepaalt voor een deel de maandlasten en uiteraard de risico's, zoals:

  • wat gebeurt er met de maandlasten wanneer jij of jouw partner onverhoopt vroegtijdig komt te overlijden;
  • wat gebeurt er met de maandlasten als je onverhoopt arbeidsongeschikt raakt, etc.

Laat je daarom goed voorlichten door een onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur die door verplichte bijscholing continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en bijbehorende verzekeringsproducten en fiscaliteiten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Na een vrijblijvend gesprek met één van deze adviseurs (kan ook 's avonds en in het weekend), waarbij jouw financiële positie en financiële mogelijkheden op een heldere manier in beeld worden gebracht, ontvang je een hypotheekadvies dat geheel op jouw situatie is afgestemd en dus bij je past.

Direct aanvragen

9.0

Dhr. Sieben

Schooldijk 138 05 jul. 2021

Zeer goede makelaar prettig in omgang heeft verstand van zaken en weet waar hij over praat. Zou hem ook bij andere aan willen bevelen.

9.0

Dhr. Weidijk

Noordeind 44 27 jun. 2021

Bert Beukema is een No nonsens makelaar. Doet wat hij zegt. Prettige makelaar om zaken mee te doen.

9.5

Mevr. Assen Kemper

Jagerslaan 51 29 mei 2021

Bert Beukema weet waar hij het over heeft. Ontspannen en makkelijk in contact, reageert snel en alles perfect geregeld.

9.3

Dhr. Boer

Bark 15 24 mei 2021

Komt afspraken na, neemt de tijd voor je, is vriendelijk, gewoon zodat je je op je gemak voelt en doet meer voor je dan eigenlijk nodig is.

9.0

Dhr. Abad

Rietgors 19 17 mei 2021

Makelaar was goed bereikbaar. Heeft kennis van zaken en geeft goed advies. Het was een prettige samenwerking.

8.3

Geert ten Hietbrink

Sportlaan 92 22 apr. 2021

Bert is prettig in de omgang. Hij heeft een goede kennis van de huizenmarkt in omgeving. Qua verkoopprijs was zijn inschatting aan de lage kant, maar samen kwamen wij er wel goed uit.

9.5

Dhr. Harm-Jan Platje

Dosterdstraat 59 21 apr. 2021

Prima makelaar! Vriendelijk, klantgericht en wekt meteen vertrouwen. Kent de markt goed en kan deze goed koppelen aan je eigen wensen en verwachtingen. Zeker aan te bevelen voor de verkoper die graag...

8.8

Mevr. Kamphuis

Achterste Erm 14 22 mrt. 2021

Het contact was prettig en laagdrempelig. Overleg en samenwerking waren prettig. Alle vertrouwen in Bert Beukema.

10

Mevr. Stephanie Trip

Laan van het Kinholt 307 18 mrt. 2021

Van begin af aan was Bert duidelijk en helder in hoe de procedure in z'n werk gaat. Het was de eerste keer dat ik een huis verkocht, dus dit was heel fijn. De communicatie verliep soepel en geen vraag...

10

Dhr. T. Brookman

Bark 30 09 mrt. 2021

Prima makelaar, verstand van lokale markt en is heel deskundig. Open en duidelijke communicatie en mocht het ooit voorkomen dat we een makelaar nodig zijn denken we zeker aan Beukema.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top