Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Heb je vragen over wat je wel en niet nodig hebt? Of wil je een oriënterend gesprek aangaan? Neem gerust contact op.

Full-service dienstverlening

Wil jij iemand anders blij maken met jouw woning in Veenoord? Wij helpen je daar graag bij. Jouw verhaal is de basis van de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Een woningruil is een middel dat kan worden gehanteerd om beide partijen tevreden te stellen. Dit kan gebeuren wanneer de verkoop erg moeizaam verloopt of wanneer beide partijen een huis te koop hebben staan die aan de andere partij zijn/haar wensen voldoet.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Bert Beukema Makelaardij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in regio Veenoord? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Hypotheek advies nodig? Bij Bert Beukema Makelaardij kunt u zich laten adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. Door verplichte bijscholing blijven de hypotheekadviseurs continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van hypotheken.

Meer lezen

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top

Er komen nieuwbouw appartementen!

Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

Schrijf je in