Huis verkopen in Zuidoost Drenthe


De no-nonse makelaar waar klanttevredenheid voorop staat

Wat kun je van ons verwachten?

Wij vinden de beste koper
Wij geven veel geïnteresseerden de kans om te bezichtigen. Zo vinden we de beste koper voor jouw woning. Wij houden je op de hoogte van het hele proces.
Persoonlijk contact
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt.
Zorgvuldig
Wij werken uiterst zorgvuldig en nauwkeurig. Dit zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet en afspraken worden nagekomen. We doen wat wij beloven.

Huis verkopen met Bert Beukema

Je wilt je huis verkopen in de regio Veenoord? Wij helpen je graag hier graag bij. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis sneller verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Wij verkopen jouw huis met een overtuigende presentatie, unieke marketing tools én een betrokken begeleiding. Kwaliteit en service zijn voor ons een gewoonte. Ben jij benieuwd naar onze dienstverlening? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

De voordelen

  • Persoonlijke verkoopstrategie op maat.
  • Regiospecialisten in Veenoord en omgeving.
  • Bij ons krijg je een open en heldere aanpak, zonder verborgen kosten.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Wat onze klanten vinden

10 Dhr. Wesseling Rhebruggenstraat 2 12 sep. 2023

Ook als het anders loopt dan gepland zeer flexibel. Kundig in zijn vak! No nonsense makelaar. Komt zijn afspraken na.

10 Dhr. Arjan Zevenberg Wijkstraat 20 21 aug. 2023

Bert is een zeer deskundig makelaar en kan snel handelen wanneer het moet. Alles is vlot en soepel verlopen en bevelen Bert zeer aan.

9.0 J.A. Vedder Cypreslaan 12 06 aug. 2023

Bert Beukema is een uitstekend makelaar Hij is geduldig, geeft waardevolle adviezen en denkt met je mee! Het contact met Bert Beukema was meer dan uitstekend. Deze makelaar kan ik dan ook van harte...

9.2 Anoniem Cypreslaan 12 30 jul. 2023

Contact met Bert was prima, snel en vertrouwd. Hij houdt van snel handelen en speelt direct in op veranderingen.

10 Dhr. Middel Looweg 72 19 jul. 2023

Simpelweg super goede communicatie. Bert kent de markt en weet er voor de verkoper het maximale uit te halen! Er wordt aan alles meegedacht, dit zorgt voor een onbezorgde tijd tijdens de verkoop.

10 Anoniem Rietmees 1 08 mei 2023

Bert was onze verkoop en tevens aankoopmakelaar. Wij hebben de samenwerking met Bert als zeer positief ervaren. Is goed op de hoogte van de huidige huizenmarkt en weet hier goed op te anticiperen....

9.5 Liane Van wijk Eikenlaan 68 08 mei 2023

Bert Beukema Makelaardij is een deskundig en bekwame makelaar met zeer goede kennis van zaken. Directe Communicatie snel antwoord op vragen en denkt goed mee. Zeker mijn aanbeveling !

10 Anoniem Muldersstraat 8 29 mrt. 2023

Alles verliep zoals besproken, goed contact onderhoud. Komt afspraken goed na. Ik beveel deze makelaar aan.

7.2 Dhr. Berends Iemingecamp 4 01 mrt. 2023

Goede makelaar, nuchter en gewoon zoals het is. Geen marktkoop praatjes en denkt goed mee, ook bij problemen staat Bert altijd klaar! Dankjewel voor al je inzet!

9.8 Richard Kosse Bargerweg 49 09 jan. 2023

Reageert snel, reeel. Ter zake kundig. Betrouwbaar. Heeft ook professionele partij voor de foto’s . Kan Bert zeker aanbevelen

Nieuwsgierig geworden??

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in bij het formulier of bel ons direct op 0591 - 555 585 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Jouw woning succesvol verkopen

Het verkopen van jouw woning begint met een overtuigende woningpresentatie aan de juiste doelgroep. Professionele foto’s, interactieve plattegronden, opvallende brochures en pakkende teksten zorgen ervoor dat jouw huis een goede eerste indruk maakt. Met advertenties op social media benaderen wij een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op. Dit realiseren wij dankzij onze doelgerichte online en offline marketingmiddelen. Zo presenteren wij jouw huis aan een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top

Er komen nieuwbouw appartementen!

Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

Schrijf je in