Wat kun je van ons verwachten?

Wij vinden de beste koper

Wij geven veel geïnteresseerden de kans om te bezichtigen. Zo vinden we de beste koper voor jouw woning. Wij houden je op de hoogte van het hele proces.

Persoonlijke contact

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Door echt te kijken en te luisteren naar jouw situatie – hoe die ook mag zijn – kunnen wij onze verkoopstrategie zo aanpassen, zodat jij je er prettig bij voelt.

Zorgvuldig

Wij werken uiterst zorgvuldig en nauwkeurigheid. Dit zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet, afspraken worden nagekomen. We doen wat wij beloven.

Verkopen met Bert Beukema Makelaardij

Je wilt je huis verkopen in de regio Veenoord? Wij helpen je graag hierbij. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis sneller verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Wij verkopen een huis met een overtuigende presentatie, unieke marketing tools én een betrokken begeleiding. Kwaliteit en service zijn voor ons een gewoonte. Ben jij benieuwd naar onze dienstverlening? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

De voordelen

  • Persoonlijke verkoopstrategie op maat.
  • Regiospecialisten in Veenoord en omgeving.
  • Bij ons krijg je een open en heldere aanpak, zonder verborgen kosten.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Jouw woning in Veenoord en omgeving verkopen

Het verkopen van jouw huis in Veenoord begint met een overtuigende woningpresentatie aan de juiste doelgroep. Professionele foto’s, interactieve plattegronden, opvallende brochures en pakkende teksten zorgen ervoor dat jouw huis een goede eerste indruk maakt. Met advertenties op social media benaderen wij een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op. Dit realiseren wij dankzij onze doelgerichte online en offline marketingmiddelen. Zo presenteren wij jouw huis aan een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op.

Je huis verkopen in Veenoord?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0591 - 555 585 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Wat onze klanten vinden

9.0

Dhr. Sieben

Schooldijk 138 05 jul. 2021

Zeer goede makelaar prettig in omgang heeft verstand van zaken en weet waar hij over praat. Zou hem ook bij andere aan willen bevelen.

9.0

Dhr. Weidijk

Noordeind 44 27 jun. 2021

Bert Beukema is een No nonsens makelaar. Doet wat hij zegt. Prettige makelaar om zaken mee te doen.

9.5

Mevr. Assen Kemper

Jagerslaan 51 29 mei 2021

Bert Beukema weet waar hij het over heeft. Ontspannen en makkelijk in contact, reageert snel en alles perfect geregeld.

9.3

Dhr. Boer

Bark 15 24 mei 2021

Komt afspraken na, neemt de tijd voor je, is vriendelijk, gewoon zodat je je op je gemak voelt en doet meer voor je dan eigenlijk nodig is.

9.0

Dhr. Abad

Rietgors 19 17 mei 2021

Makelaar was goed bereikbaar. Heeft kennis van zaken en geeft goed advies. Het was een prettige samenwerking.

8.3

Geert ten Hietbrink

Sportlaan 92 22 apr. 2021

Bert is prettig in de omgang. Hij heeft een goede kennis van de huizenmarkt in omgeving. Qua verkoopprijs was zijn inschatting aan de lage kant, maar samen kwamen wij er wel goed uit.

9.5

Dhr. Harm-Jan Platje

Dosterdstraat 59 21 apr. 2021

Prima makelaar! Vriendelijk, klantgericht en wekt meteen vertrouwen. Kent de markt goed en kan deze goed koppelen aan je eigen wensen en verwachtingen. Zeker aan te bevelen voor de verkoper die graag...

8.8

Mevr. Kamphuis

Achterste Erm 14 22 mrt. 2021

Het contact was prettig en laagdrempelig. Overleg en samenwerking waren prettig. Alle vertrouwen in Bert Beukema.

10

Mevr. Stephanie Trip

Laan van het Kinholt 307 18 mrt. 2021

Van begin af aan was Bert duidelijk en helder in hoe de procedure in z'n werk gaat. Het was de eerste keer dat ik een huis verkocht, dus dit was heel fijn. De communicatie verliep soepel en geen vraag...

10

Dhr. T. Brookman

Bark 30 09 mrt. 2021

Prima makelaar, verstand van lokale markt en is heel deskundig. Open en duidelijke communicatie en mocht het ooit voorkomen dat we een makelaar nodig zijn denken we zeker aan Beukema.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top