Huis kopen in Zuidoost-Drenthe? Schakel onze aankoopmakelaar inBemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Bert Beukema Makelaardij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Geen gedoe

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Jouw aankoopmakelaar in Zuidoost-Drenthe

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar wat er te koop komt te staan.

Huis aankopen in Zuidoost-Drenthe

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Is het bijvoorbeeld echt zo belangrijk dat je een huis aankoopt met 4 slaapkamers of kan een huis met 3 slaapkamers ook als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat is zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning. Zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0591 - 555 585

  Wat onze klanten vinden:

  10 Willem Meijer 08 jun. 2022

  Top bedrijf

  10 Mevr. Veldman Verlengde Vaart NZ 86 23 mei 2022

  Kennis van zaken, realistisch en met oog voor detail en pluspunten, gecombineerd met goede en vlotte communicatie maakte de samenwerking zeer prettig.

  9.0 Trienke Boonstra Noordveenkanaal NZ 24 18 apr. 2022

  Wij hebben Bert gekozen uit 3 makelaars. Hij kwam op ons het meest 'gewoon' over en was duidelijk over de gang van zaken. Zo wisten we wat we konden verwachten. Contact was prima, telefonisch, via de...

  10 Dhr. Patrick Snippe Boekweitveld 18 11 apr. 2022

  Goede betrouwbare makelaar is deskundige komt afspraken denk altijd met de klant mee Goed bereikbaar als je vragen hebt Heel erg betrokken zijn heel erg tevreden Mvg Patrick en sandy

  9.0 Dhr. Schuiling Herendijk 186 17 mrt. 2022

  Bert Beukema is een goede vertrouwde makelaar die veel kennis en ervaring meebrengt. Geen man die snel zaken wil doen voor eigen belang, maar rustig meegaat met de wensen van de klant, voor zover deze...

  10 Dhr. Rabbers Landschapsweg 1 15 mrt. 2022

  Het contact met Bert verliep zeer goed,als er vragen waren reageerde hij direct en kwam direct met een oplossing.

  10 Onbekend Kloostermanswijk WZ 25 21 feb. 2022

  Bert is een kundige makelaar die al meerdere huizen verkocht heeft voor mij. Zijn lokale kennis vd huizenmarkt is meer dan goed en Bert realiseert een goede prijs voor de woning.

  10 Anoniem Kloostermanswijk WZ 25 20 feb. 2022

  Bert is een kundige makelaar die al meerdere huizen verkocht heeft voor mij. Zijn lokale kennis vd huizenmarkt is meer dan goed en Bert realiseert een goede prijs voor de woning.

  8.0 Onbekend Wijkstraat 98 18 feb. 2022

  De verkoop van het huis ging vlot en netjes. Goede kennis van de buurt en de juiste adviezen. Heel transparant over de belangstellenden.

  8.0 Anoniem Wijkstraat 98 17 feb. 2022

  De verkoop van het huis ging vlot en netjes. Goede kennis van de buurt en de juiste adviezen. Heel transparant over de belangstellenden.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Bert Beukema Makelaardij
  Nieuweweg 60 b
  7844 NG Veenoord

  Back to top

  Er komen nieuwbouw appartementen!

  Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

  Schrijf je in