Huis kopen in Zuidoost Drenthe? Schakel onze aankoopmakelaar in


Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Bert Beukema Makelaardij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Geen gedoe

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Jouw aankoopmakelaar in Zuid-Oost Drenthe

Met een aankoopmakelaar sta je sterker

Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.

Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren

Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.

Je bent er snel bij

Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Huis aankopen in Zuid-Oost Drenthe

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat is zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

 • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra, om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning, zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 0591 - 555 585

  Wat onze klanten vinden:

  9.0

  Dhr. Sieben

  Schooldijk 138 05 jul. 2021

  Zeer goede makelaar prettig in omgang heeft verstand van zaken en weet waar hij over praat. Zou hem ook bij andere aan willen bevelen.

  9.0

  Dhr. Weidijk

  Noordeind 44 27 jun. 2021

  Bert Beukema is een No nonsens makelaar. Doet wat hij zegt. Prettige makelaar om zaken mee te doen.

  9.5

  Mevr. Assen Kemper

  Jagerslaan 51 29 mei 2021

  Bert Beukema weet waar hij het over heeft. Ontspannen en makkelijk in contact, reageert snel en alles perfect geregeld.

  9.3

  Dhr. Boer

  Bark 15 24 mei 2021

  Komt afspraken na, neemt de tijd voor je, is vriendelijk, gewoon zodat je je op je gemak voelt en doet meer voor je dan eigenlijk nodig is.

  9.0

  Dhr. Abad

  Rietgors 19 17 mei 2021

  Makelaar was goed bereikbaar. Heeft kennis van zaken en geeft goed advies. Het was een prettige samenwerking.

  8.3

  Geert ten Hietbrink

  Sportlaan 92 22 apr. 2021

  Bert is prettig in de omgang. Hij heeft een goede kennis van de huizenmarkt in omgeving. Qua verkoopprijs was zijn inschatting aan de lage kant, maar samen kwamen wij er wel goed uit.

  9.5

  Dhr. Harm-Jan Platje

  Dosterdstraat 59 21 apr. 2021

  Prima makelaar! Vriendelijk, klantgericht en wekt meteen vertrouwen. Kent de markt goed en kan deze goed koppelen aan je eigen wensen en verwachtingen. Zeker aan te bevelen voor de verkoper die graag...

  8.8

  Mevr. Kamphuis

  Achterste Erm 14 22 mrt. 2021

  Het contact was prettig en laagdrempelig. Overleg en samenwerking waren prettig. Alle vertrouwen in Bert Beukema.

  10

  Mevr. Stephanie Trip

  Laan van het Kinholt 307 18 mrt. 2021

  Van begin af aan was Bert duidelijk en helder in hoe de procedure in z'n werk gaat. Het was de eerste keer dat ik een huis verkocht, dus dit was heel fijn. De communicatie verliep soepel en geen vraag...

  10

  Dhr. T. Brookman

  Bark 30 09 mrt. 2021

  Prima makelaar, verstand van lokale markt en is heel deskundig. Open en duidelijke communicatie en mocht het ooit voorkomen dat we een makelaar nodig zijn denken we zeker aan Beukema.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Bert Beukema Makelaardij
  Nieuweweg 60 b
  7844 NG Veenoord

  Back to top