Huis kopen in Zuidoost-Drenthe?

Schakel een aankoopmakelaar in die niet - net als jij misschien - bevooroordeeld naar een woning kijkt.
Op funda beoordeeld met: 9,2

Ga voor een makelaar met bouwkundige achtergrond
Bert Beukema Makelaardij zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een woning. Samen met jou bezichtigen we de woning. Met onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis, weten wij precies waar we op moeten letten.

Onze aankoopmakelaar Veenoord

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar wat er te koop komt te staan.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van Bert Beukema Makelaardij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde je soms blind maakt, ook voor dat geweldige huis. Maar als ervaren makelaars laten we ons niet leiden door emoties en waken wij over jouw wensen en behoeften. Het is ons vak om ervoor te zorgen dat jij je nieuwe huis koopt voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste voorwaarden.

Koop je huis met Bert Beukema Makelaardij

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op jouw nieuwe woning.

Wat onze klanten vinden:

10 Anoniem Schapenveld 6 05 apr. 2024

De makelaar heeft het gehele proces uitstekend begeleidt en regelt alles snel. HIj was goed bereikbaar en levert uitstekende service. Kortom uitermate tevreden

9.0 Mevr. Hulst Nieuwe weg 133 22 mrt. 2024

Na een e-mail te hebben gestuurd heeft Bert direct contact met ons opgenomen. Binnen een week hebben wij ons nieuwe huis gekocht. En twee weken later ons huis verkocht! Hij is verschillende keren bij...

10 Anoniem Vuurdoorn 12 a 05 mrt. 2024

Erg tevreden over Bert Beukema. Een makelaar die weet waarover hij praat, rustig en duidelijk te werk gaat en vertrouwen geeft. Geen bla bla maar doen waarvoor hij is aangesteld. Binnen een week ons...

10 Anoniem Walstraat 60 26 jan. 2024

Bert, heeft ons wederom ontzettend goed en deskundig geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Hij doet al jaren onze zaken wat betreft de aan- en verkoop van onze huizen. Betrouwbaar, deskundig,...

10 Roos Kramer Hoofdkade 103 25 jan. 2024

Bert is een makelaar die ik een ieder zou willen aanraden. Een deskundige makelaar, prettig in de omgang en begeleiding van a tot z. Wij hebben ons droomhuis gevonden maar mochten wij ooit van plan...

10 Trea Jeurissen 16 jan. 2024

Zeer tevreden over deze makelaar Bert Beukema. Heeft de gehele verkoop van onze woning in goede banen geleid. Altijd open, eerlijk en transparant geweest. Top kerel is het

10 Jelle Weidijk Bergeend 23 10 jan. 2024

Het contact met de makelaar ging goed, niks was hem teveel. We hebben een goede keuze gemaakt met onze makelaar. Zijn zeer tevreden.

9.5 Anoniem Norbruislaan 3 A 30 nov. 2023

Makelaar is zeer goed op de hoogte van de lokale markt. Geeft goed advies en komt afspraken na. Fijne makelaar die altijd tijd voor je maakt.

10 Mevr. Vorsteveld Van Goghstraat 21 30 nov. 2023

Prima boven verwachting Bert is deskundig en professioneel Heeft een goed verhaal bij het te verkopen object en de foto's van het te verkopen object zijn super weer gegeven

10 Mevr. Grosman Van Echtenskanaal NZ 527 08 nov. 2023

Bert is vriendelijk, zakelijk, professioneel en heeft goede marktkennis. Reageert altijd en geeft snel terugkoppeling. En dat is zeker niet bij elke makelaar zo. Heeft diverse keren een huis voor ons...

Zoeken en aankopen van een nieuwe woning

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Is het bijvoorbeeld echt zo belangrijk dat je een huis aankoopt met 4 slaapkamers of kan een huis met 3 slaapkamers ook als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat is zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

  Plan een kennismaking

  Met onze aankoopmakelaar sta je sterker

  • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning en gaan met je mee tijdens bezichtigingen.
  • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
  • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Samen de zoektocht naar jouw droomhuis starten?

  Gratis adviesgesprek

  Twijfel je nog? Je kunt ook altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Dan kun je rustig bepalen of wij de juiste partij voor jou zijn.

  Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
  Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
  Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

  Plan gerust een afspraak

  We komen graag bij je langs

  Neem via het formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

  Wij begeleiden je stap voor stap

  Hebben we samen de juiste woning gevonden? Dan zetten we graag nog een stapje extra om er zeker van te zijn dat het een goede koop is. We kijken goed naar de waarde van de woning. Zijn er gebreken? Is er sprake van risico's? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij kijken objectief naar de aankoop om je zo professionele en juridische ondersteuning te kunnen bieden tijdens het aankopen. Onze adviezen zijn altijd eerlijk en reëel.

  Ben je erover uit? Dan starten de onderhandelingen met de verkopende partij. Ook hierbij ontzorgen wij je van A tot Z. Voor ons als aankoopmakelaar is dit ons dagelijkse werk, waardoor wij gegarandeerd streven naar het beste resultaat.

  Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het bovenstaande formulier in of bel ons gerust op 0591 - 555 585

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Bert Beukema Makelaardij
  Nieuweweg 60 b
  7844 NG Veenoord

  Back to top

  Er komen nieuwbouw appartementen!

  Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

  Schrijf je in