Vaart ZZ 39-42 bouwnummer 16 - 18 3e verd 0 ong

7833 AB Nieuw-Amsterdam
€ 373.500 v.o.n.
A+++
90m² 90 m²
2 slaapkamers 2 slaapkamers

Omschrijving

NB. DE BOUWNUMMERS 5, 6, 7, 14 en 16 LIGGEN REEDS ONDER OPTIE

Comfortabel wonen en leven aan de waterkant op één van de mooiste locaties van Nieuw-Amsterdam. "Nieuw-Amsterdam Residences" beschikt over 4 woonlagen met een 18 tal appartementen, waaronder 3 penthouses.
Op de begane grond worden 4 driekamerappartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 117 - 118 m², allen van een hoogwaardig niveau.
Op de eerste verdieping (tweede woonlaag) zullen naast 4 driekam

...

NB. DE BOUWNUMMERS 5, 6, 7, 14 en 16 LIGGEN REEDS ONDER OPTIE

Comfortabel wonen en leven aan de waterkant op één van de mooiste locaties van Nieuw-Amsterdam. "Nieuw-Amsterdam Residences" beschikt over 4 woonlagen met een 18 tal appartementen, waaronder 3 penthouses.
Op de begane grond worden 4 driekamerappartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 117 - 118 m², allen van een hoogwaardig niveau.
Op de eerste verdieping (tweede woonlaag) zullen naast 4 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 106 -112 m², ook 2 tweekamerappartementen worden gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 63 – 66 m².
De tweede verdieping (derde woonlaag) biedt plaats aan 5 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 105 – 112 m².
Op de derde verdieping (vierde woonlaag) bevinden zich 3 penthouses met een woonoppervlakte van ca. 90 – 95 m².

Alle appartementen beschikken over een (dak)terras of balkon, veelal deels inpandig dus heerlijk beschut. Tevens beschikken de appartementen over een eigen parkeerplaats met carport en een eigen berging. Tevens is nog een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Uitgebreide informatie vind u op www.bertbeukemamakelaardij.nl onder het kopje "nieuwbouw" en op de website www.nieuw-amsterdamresidences.nl

De vermelde koopsom is de koopsom voor bouwnummer 2

Uiteraard voldoen de appartementen aan de nieuwste BENG-norm. Dit betekent dat de isolatievoorzieningen uitstekend te noemen zijn en dat het gebouw volledig gasloos is. De appartementen worden voorzien van een elektrische lucht-water warmtepomp, waarmee de energie uit de buitenlucht gehaald wordt voor zowel het opwarmen en koelen van het huis als het tapwater. De appartementen worden voorzien van vloerverwarming.
De appartementen worden kant-en-klaar opgeleverd. De "finishing touch" laten we graag aan u over, zodat u uw appartement volledig naar eigen voorkeur kunt afwerken en inrichten. Zo wordt de keuken, badkamer en toilet casco opgeleverd (keuken, badkamer en toilet zijn dus niet inbegrepen maar aansluitingen zijn wel aanwezig, want smaken verschillen nietwaar….).
De ligging in Nieuw Amsterdam (gemeente Emmen) is, ten opzichte van Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Duitsland, zeer centraal te noemen. Door de ligging nabij op- en afritten van de A37 is ook de bereikbaarheid uitstekend. Door de aanwezigheid van een NS-station is ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima. Nieuw-Amsterdam kent naast een uitgebreid en onlangs geheel vernieuwd dorpscentrum met een keur aan winkels, een tweetal basisscholen, een tweetal huisartsenpraktijken, partijken voor fisio-therapie en een “gezondheidsplein: met apotheek. In Emmen kan men terecht voor het voortgezet en hoger onderwijs in nagenoeg alle studierichtingen. In de omgeving is tevens sprake van diverse fiets- en wandelroutes en bossen.

Dit project is ontwikkeld door J. Velzing Vastgoed BV.
Rens Architecten uit Emmen heeft zorggedragen voor het ontwerp.
De bouw start wanneer 70% (13 appartementen) verkocht is.
De appartementen worden gebouwd met een garantiecertificaat van Woningborg.

Het appartementencomplex wordt d.m.v. een notariële "splitsingsakte" opgesplitst in een aantal zgn. "appartementsrechten". Als koper van een appartement bent u eigenaar van zo' n appartementsrecht en bent u daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. Een koper van een appartementsrecht wordt van rechtswege automatisch lid van de Vereniging Van Eigenaars (VVE), die wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en als overkoepelend orgaan zorg draagt voor het onderhoud en het beheer van het complex, en ook periodiek vergadert. De hoogte van de maandelijkse bijdrage aan de VVE (servicekosten) is nog niet bekend maar wordt t.z.t. door de VVE vastgesteld.

Er is m.b.t. dit project sprake van een “collegiale” verkoop tussen Bert Beukema Makelaardij BV en Het Drentsche Huys Makelaars.

Disclaimer.
Bert Beukema Makelaardij BV streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De gehanteerde Branchebrede Meetinstructie (BBMI) is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen en afrondingen. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn dus van indicatieve aard.

De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Overdracht

Koopsom:
€ 373.500 v.o.n.
Aangeboden sinds:
22-03-2023
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg

Bouw

Soort bouw:
Nieuwbouw , bouwjaar 2023
Specifiek:
Appartement
Soort dak:
Plat dak (kunststof)

Oppervlakten en inhoud

Wonen:
90 m²
Gebouw geb. buitenruimte:
26 m²
Inhoud:
290 m³

Indeling

Aantal kamers:
3 (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen:
1

Energie

Energielabel:
A+++
Isolatie:
Volledig geisoleerd en hr glas
Verwarming:
Vloerverwarming geheel en warmtepomp
Warm water:
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging:
Aan water en in centrum
Onderhoud binnen:
Uitstekend
Onderhoud buiten:
Uitstekend
Tuin:
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging:
Inpandige berging

Garage

Soort garage:
Carport Parkeerplaats
Parkeerfaciliteiten:
Op eigen terrein
NVM Makelaar NVM Makelaar
Bert Beukema Makelaardij 0591 - 555 585
Brochure aanvragen
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bert Beukema Makelaardij
Nieuweweg 60 b
7844 NG Veenoord

Back to top

Er komen nieuwbouw appartementen!

Schrijf je alvast in en blijf op de hoogte.

Schrijf je in